Bedrijfsfeesten

Open every day! Open today from 11:00 - 21:00 ( Kitchen closes at 20:00)

Heeft u een bedrijfsuitje in het vooruitzicht en wilt u dat organiseren op een locatie in Flevoland? U kunt kiezen uit een zakelijk bedrijfsuitje of een bedrijfsuitje om lekker te ontspannen. Pannenkoeken zijn lekker voor jong en oud. Dus heeft u een bedrijfsuitje in Flevoland, combineer dat dan met een bezoek aan het pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde.

  • Even lekker ontspannen

    Heeft u net een leuke activiteit beleefd in Flevoland en wilt u dat afsluiten met een etentje? Kom dan pannenkoeken eten bij pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde. Wij bieden u verschillende arrangementen. Gezelligheid en sfeer staan bij ons centraal. Vraag direct naar de mogelijkheden.

    Neem contact op

  • Vergadering

    Pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje biedt ruimte voor vergaderingen. Dat is vergaderen op een leuke en originele manier. Verras uw zakelijke relaties of uw personeel met een originele manier vergaderen, namelijk vergaderen met pannenkoeken. Een vergadering in ons pannenkoekenrestaurant geeft uw vergadering een nieuwe dimensie, even uit de dagelijkse omgeving.

    Neem contact op

FAQ

Answers your questions!

Make a reservation!